Τηλ.Παραγγελίες 2461026178
Η Εταιρεία
BEST CARPET
H επιχείρηση BEST CARPET είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ξεκινά στο χώρο της κλωστοϋφαντουργίας στις αρχές του προηγούμενου αιώνα, μετά από 4 γενεές η οικογένεια έχει μυηθεί στα μυστικά της τέχνης του χαλιού από φημισμένους τεχνίτες.
Η ιστορία της οικογένειας συνεχίζεται στο χώρο του χαλιού στην έδρα της επιχείρησης οδός Φον Κοζάνη στην Κοζάνη.

Αντιλαμβανόμενοι την ανάγκη των πελατών μας βελτιώσαμε την ποιότητα των χαλιών μας ανανεώσαμε τη συλλογή χαλιών μας και είμαστε έτοιμοι να διαθέσουμε χαλιά για πιο ζεστά και όμορφα σπίτια.

Τώρα μπορείτε να χαλαρώσετε και να επιλέξετε το χαλί των ονείρων σας μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Broderi 70 Silver Plum

Τα προϊόντα μας

Nα αναζητάς αυθεντικά χαλιά, δεμένα κόμπο-κόμπο απ τα πιο επιδέξια χέρια με μοναδικά υλικά, χαλιά σχεδιασμένα από την πιο πηγαία δημιουργική μάτια και το άγρυπνο βλέμμα μιας μακραίωνης παράδοσης, μοιάζει σχεδόν ονειρικό. Ποιος μπορεί να σου δείξει το δρόμο, Ίσως μόνο η γνώση, ίσως μόνο το ένστικτο, ίσως μόνο το πάθος για την αισθητική. Όλα αυτά μαζί ήταν και θα είναι η μόνη πυξίδα που χαράζει για μας τη μια και μόνη αυθεντική διαδρομή στο χάρτη τέχνης του χαλιού.

Η επιχείρησή μας

Η επιχείρησή μας, με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο του χαλιού, επιλέγει για σάς προϊόντα επώνυμων σχεδιαστών και κατασκευαστών, σε μεγάλη γκάμα σχεδίων και χρωμάτων, ικανή να καλύψει κάθε επιθυμία. Το προσωπικό της εταιρίας μας είναι στην διάθεσή σας για να απαντήσει σε κάθε ερώτημα ή απορία σας και να σας βοηθήσει στην επιλογή σας. Για μας οι ευχαριστημένοι πελάτες είναι το μέλλον μας.

X
Μετάβαση στο περιεχόμενο