Τηλ.Παραγγελίες 2461026178

Γενικοί οροί

Το bestcarpet.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων και υπηρεσιών μέσω του Διαδικτύου.  Το ηλεκτρονικό κατάστημα λειτουργεί υπό την ευθύνη της ατομικής επιχείρησης Πλεξίδα Αικατερίνη,  με ΑΦΜ 071728342 και αρ. ΓΕΜΗ 120181036000.Το bestcarpet.gr είναι εταιρία εμπορίας χαλιών με έδρα Φον Κοζάνη 3,Κοζάνη 50131. Σκοπός της εταιρίας είναι η σωστότερη ενημέρωσή σας σχετικά με τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σας και την εξασφάλιση της καλύτερης δυνατής εξυπηρέτησή σας κατά τη διάρκεια των αγορών σας από το ηλεκτρονικό κατάστημα του bestcarpet.gr.

Προσωπικά Δεδομένα

Για την πραγματοποίηση αγορών από το ηλεκτρονικό κατάστημα του bestcarpet.grθα σας ζητηθεί η γνωστοποίηση των απαραίτητων προσωπικών στοιχείων ώστε να πιστοποιηθεί η ταυτότητά σας και να πραγματοποιηθούν οι συναλλαγές σας με την απαραίτητη ασφάλεια. Τα στοιχεία τα οποία θα σας ζητηθούν είναι το ονοματεπώνυμο, η ηλεκτρονική διεύθυνση (email), η διεύθυνση στην οποία θα γίνει η αποστολή της παραγγελίας σας, και ο αριθμός τηλεφώνου σας. Αν η συναλλαγή σας γίνει μέσω paypal, θα σας ζητηθεί ο αριθμός της κάρτας και η ημερομηνία λήξης της.
Η εταιρία και το bestcarpet.gr ακολουθώντας τις αρχές της προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και διεθνείς συμβάσεις δεν πρόκειται να προβούν σε οποιαδήποτε αθέμιτη και χωρίς την προηγούμενη έγκρισή σας χρήση. Το bestcarpet.gr με κανένα τρόπο δεν θα αποκαλύψει, δημοσιοποιήσει, πουλήσει, ή ανταλλάξει τα προσωπικά στοιχεία και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Σε ορισμένες μόνο περιπτώσεις μπορεί να δημοσιοποιηθούν προσωπικά σας στοιχεία από την εταιρία, τηρουμένης πάντα της προβλεπόμενης από το νόμο διαδικασίας όταν τούτο επιβάλλεται από Δημόσια

Τιμές

Όλες οι τιμές των προϊόντων και υπηρεσιών του bestcarpet.gr είναι σε Ευρώ και περιλαμβάνουν 24% Φ.Π.Α.

Επιστροφές προϊόντων

Έχετε τη δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, αζημίως εντός προθεσμίας 7 ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε, θα σας επιβαρύνει το κόστος επιστροφής.
Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνον εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε,με την ίδια συσκευασία που σας παραδόθηκε, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.
Ενημερώστε μας για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε στο email info@bestcarpet.gr ή στο τηλ 2461026178 την ημέρα που παραλάβατε το προϊόν
Σε περίπτωση επιστροφής α) ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 15 ημερών που θα τα παραλάβουμε
Επιστροφή δεν γίνεται αποδεκτή για προϊόντα που έχουν υποστεί επεξεργασία βάση επιθυμητής διάστασης

Η επίσκεψη σας και η χρήση του δικτυακού τόπου bestcarpet.gr προϋποθέτει ότι έχετε διαβάσει και αποδεχτεί τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις χρήσης.

Ασφάλεια συναλλαγών

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha  e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Διάφορα

Περιορισμός ευθύνης: Δεδομένης της φύσης και του όγκου του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, το bestcarpet.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο επισκέπτης/χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του bestcarpet.gr στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία. Το bestcarpet.gr δεν εγγυάται ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα θα παρέχονται χωρίς διακοπή, χωρίς σφάλματα και ότι τα λάθη θα διορθώνονται. Επίσης το bestcarpet.gr δεν εγγυάται ότι το ίδιο ή οποιοδήποτε άλλο συγγενικό site ή οι εξυπηρετητές (servers) μέσω των οποίων αυτά τίθενται στη διάθεσή των χρηστών/μελών, δεν περιέχουν «ιούς» ή άλλα επιζήμια συστατικά.
Ανωτέρα βία: Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπ” αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Τροποποίηση των όρων του παρόντος:

Τα έξοδα αποστολής τυχόν επιστροφής βαρύνουν τον πελάτη

Το bestcarpet.gr αφορά πώληση χαλιών

Όλες οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ (24%)

Το κόστος παράδοσης είναι δωρεάν για όλη την Ελληνική επικράτεια

Οι τιμές των προϊόντων μπορούν να μεταβληθούν χωρίς προειδοποίηση.

Η πλειονότητα των προϊόντων αποστέλλεται με courier μια ημέρα μετά την παραλαβή του προϊόντος από τον προμηθευτή ή άμεσα αν το προϊόν υπάρχει σε στοκ.

Οι διαθεσιμότητες είναι ενδεικτικές και βασίζονται σε εκτιμήσεις των stock μας και των προμηθευτών μας συνήθως οι χρόνοι διαθεσιμότητας είναι μεγαλύτεροι από τους αναγραφόμενους.

Το bestcarpet.gr προσπαθεί πάντα να σας παραδώσει την παραγγελία σας το συντομότερο δυνατό και να σας ενημερώνει άμεσα για το χρόνο παραλαβής της παραγγελίας σας.

X
Μετάβαση στο περιεχόμενο